Главная arrow Польша arrow Визы в Польшу
Визы в Польшу
Описание:

Основні  документи:

 

- Заповнена візова анкета

- 1 актуальна кольорова фотокартка розміром 3,5x4,5 см на світлому фоні, зроблена не пізніше ніж 6 місяців тому (слід додати фотокартки всіх осіб, вказаних у візовій анкеті, на вписаних дітей теж!),

- Закордонний паспорт, дійсний щонайменше 3 місяці після запланованого повернення

- Ксерокопія дійсного закордонного паспорта, сторінок з попередніми візами та штампами про в'їзд та виїзд. У випадку наявності більш ніж одного дійсного паспорта або старих паспортів, слід принести оригінали та копії усіх паспортів.

- Оригінал та ксерокопія внутрішнього паспорта

- Поліс медичного страхування, дійсний на території усіх країн-членів Шенгенської угоди, із сумою покриття не менше 30000 євро для: термінової медичної допомоги, невідкладної госпіталізації депортації (строк дії та кількість днів, на яку викуплений страховий поліс не може бути коротшим ніж заявлені час та строк у візовій анкеті).

 

Інші документи

- Довідка з місця роботи із зазначенням заробітної платні за останні 6 місяців (для найманих працівників - актуальна довідка з місця роботи, для приватних підприємців - документи реєстрації підприємства)

- Для студентів та учнів - актуальна довідка зі школи або вищого навчального закладу (може бути студентський квиток).

 

Документи, що підтверджують  фінансове забезпечення

- Актуальна (видана найпізніше протягом місяця перед терміном перетину кордону) довідка про стан банківського рахунку, дорожні чеки, кредитні картки (крім дебетних платіжних карток) на суму:

- щонайменше 100 злотих на 1 день перебування, але не менш ніж
300 польських злотих (у випадку, коли період не довший ніж 3 дні), або

- не менш ніж 20 злотих на кожний день перебування, однак не менше ніж
100 злотих + підтвердження повної оплати коштів перебування, включаючи проживання та харчування а також з вказаною ціною цих послуг (банківський переказ або лист від польської фірми) + перелік всіх туристичних послуг та туристичної траси

 

Неповнолітні особи без супроводу обох батьків

- Дозвіл батьків, засвідчений нотаріусом (стосується дітей віком до 18 років)

 

Іноземці, які проживають в Україні

- Дозвіл на проживання  + дозвіл на працевлаштування (стосується тимчасового проживання)

 

Консульство може вимагати від заявника надання додаткових документів

© MEDIATOUR™ 2005 – 2018